• halal
  • halal
  • halal
  • halal
  • halal
  • halal
  • halal
  • halal

Az Allegrini kozmetikumai palettáján egy új vonal is bemutatkozik, ez a Halal.

Mi is az a Halal?
A halal egy arab szó, jelentése: "törvényes, megfelelő". A szó arab ellentetje a haram, amelynek jelentése: "törvénytelen, tiltott". Ezekkel a kifejezésekkel azokat az ételeket és italokat határozzák meg, amelyeket egy muzulmán vallású ember fogyaszthat. Ahhoz, hogy egy termék megfeleljen a halal előírásoknak, alapvetően két dologtól függ: milyen alapanyagokból és milyen berendezések segítségével készült
A Halal tanúsítvánnyal rendelkező kozmetikumok bemutatkozása, abszolút újdonság volt a Cosmoprof Worldwide Bologna 2016-os kiállításon.


Argan Source H
A szálloda szolgáltatási terület egyik ékköve ez a bekészítés.
A jótékony hatású Argan olaj, a szépség elixírje néven vált híressé, továbbá a marokkói nők féltve őrzött titka volt a szépségápolásban.
Az argan magas antioxidáns tartalmú, bőrpuhító és hidratáló tulajdonságokkal is rendelkezik.

Az egyedi és magával ragadó illat, továbbá az elegáns sivatagi hangulatot igéző palack remek ajándékötlet is lehet szeretteinknek.
Nero OUD H
A lelke ennek az új bekészítésnek, az Oud illatanyag. Ez egy ritka és kiváló minőségű gyanta, ami egy indiai fából származik.

Illata, félúton tömjén és bőr között mozog, ezáltal egy különleges keleti hangulatot idéz.

Ez a kozmetikum egy kis rejtélyt és modern érzékiséget biztosít vendégeinek.
Oliva del Mediterraneo H
Oliva del Mediterraneo ismeri a régi olasz szépségápolás titkát, amely mindig is az egyik legdrágább gyümölcse volt a Mare Nostrum-nak, ez az olajbogyó.

Az Oliva finoman tisztít és hidratál, így varázsolja vendégei bőrét rugalmassá és kellemes illatúvá.

Az olívaolaj a benne található hatóanyagoknak köszönheti bőrszépítő, bőrpuhító hatását. Rendkívül magas az E-vitamintartalma, ezáltal fiatalító tulajdonságú. Az olívaolaj a bőrrel rokon komponenseket tartalmaz.
Cocci Nella H
Egy finom és mókás szállodai kozmetikum a kis utazóknak.
A játékos csomagolás és a flip-top kupak garantálja sok vidámságot és biztonságot a gyermekek számára, míg a mályva és rizs fehérjék, valamint a tápláló panthenol nyugtató és frissítő tulajdonságai jótékonyan hatnak a kicsik bőrére és hajára.
A kozmetikumok kizárólag a legjobb minőségű összetevőket tartalmazzák a gyermekek igényeire szabva. A szett tartalma: három 30ml palack, egy szappan és egy frissítő törlőkendő.
A lágy illat, a sűrű és krémes textúra biztosítja a természetes érzést és frissességet a kis vendégeknek.
For Hands
Egy hatékony gél a kéz tisztítására és higienizálására, kényelmes, praktikus, és tökéletes minden helyzetben!
Ez egy innovatív formula, ami etilalkohol mentes és nem igényel öblítést; az aloe vera jótékony hatásának köszönhetően kellemes frissességet és a hidratálást biztosít.

Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége tagok vagyunk!

Kapcsolatok:
Van még kérdése? Keressen fel minket!
+36 74 440 017